Contenidos

CONTINGUTS DE L’EXPOSICIÓ.

Com que un dels objectius de “Projectar per a l’altre 90%” és el de promoure nous projectes acadèmics d’arquitectura i urbanisme en l’àmbit de la Cooperació per al Desenvolupament, mostrem una recopilació de Projectes Final de Carrera realitzats per una sèrie d’arquitectes que treballen dins d’aquest àmbit. La temàtica dels projectes abasta des de la reordenació urbana de barris marginals, fins a propostes d’habitatge social evolutiu i equipaments públics de caràcter comunitari.

Mostrem les diverses facetes que envolten aquests projectes per tal d’aconseguir una avaluació crítica per part dels visitants de l’exposició. Cada Projecte Final de Carrera es mostra sobre dos panells que inclouen un resum del projecte, la memòria descriptiva, un dossier amb la presentació acadèmica del projecte, informació addicional relativa al projecte i una fitxa resum dels seus trets més característics.

Creiem que aquesta exposició i portal web representen un material rigorós i inèdit, que esperonarà a qualsevol estudiant i arquitecte que es senti implicat amb els seus continguts i plantejaments. Confiem que representi un punt de partida en l’exploració sobre la arquitectura i l’urbanisme per a un desenvolupament humà sostenible.

ESPAIS PER A L’EXPOSICIÓ

Inicialment, i tenint en compte l’estreta vinculació entre els continguts de l’exposició i les activitats que es generen a les escoles d’arquitectura, aquesta mostra visitarà diverses Escoles d’Arquitectura. D’altra banda, les seus dels col·legis d’arquitectes també són indrets idonis on mostrar l’exposició ja que són llocs que promouen una intensa difusió de les seves propostes entre el col·lectiu d’arquitectes i la societat en general, a més de gaudir d’una ubicació privilegiada en molts casos.

Anuncios
Comentarios desactivados en Contenidos
A %d blogueros les gusta esto: